Initiatief /

Creative Suites in
Kazerne & Loods

Eindhoven

Internationaal podium
voor de creatieve industrie
in Designstad Eindhoven

2007 - heden

Projecten /

· Concept
· Haalbaarheidsonderzoek
· Bedrijfsplan
· Brochure
· Factsheet
· Website
· Werving

Website /

www.kazerne.com

Op de hoogte blijven?

Benieuwd naar het concept en/of interesse om het het mee mogelijk maken?

Neem gerust vrijblijvend contact op met Annemoon Geurts of Koen Rijnbeek via 040 2364351 en/of volg Annemoon Geurts op LinkedIn

Met dank aan
Gemeente Eindhoven
Sot-l'y-laisse
Van Helmond | Zuidam architecten
Marijke Geurts
Carweij Communications
Architectuurproducties

Ons beoogd bestuur
Jan Post, Otto Dieleman

Onze adviseurs
Maarten Houben, Edwin Severijn, Harrie van Helmond, Carina Weijma

Onze ambassadeurs

Anne Mieke Eggenkamp, voorzitter van het College van Bestuur van de Design Academy Eindhoven en lid van het topteam, topsector Creatieve Industrie / Peter Kentie, Directeur Eindhoven365

Aanbevelingen
Ad van Berlo founder van Berlo Group en voorzitter CapitalD / Bertus Borgers musicus en founder Rockacademy / Peter Croonen directeur bedrijven ABN AMRO Bank, regio groot Eindhoven / Kiki van Eijk designer / Leo Hollman operationeel directeur Grand Hotel KarelV Utrecht / Marco Karssemakers beleisdsontwikkelaar economische zaken en arbeidsmarkt, gemeente Eindhoven / Peter Kentie Directeur Eindhoven 365 / Chris van Koppen directeur-bestuurder BKKC / Hans Robertus Directeur CapitalD / Mary-Ann Schreurs wethouder Innovatie, Cultuur en Openbare Ruimte, gemeente Eindhoven / <aan te vullen>

Onze vrienden en sparringpartners
Maarten Baptist, Joost van Bleiswijk, Ewout Faasse, Chris Fraass, Dinie van den Heuvel, Marijke Geurts, Liesbeth Kroeze, Sander Lucas, Marlies Zuidam en vele anderen.

Stel je voor: Creative Suites in Kazerne & Loods. 2.600 vierkante meter expositieruimte met voorstellingen, presentaties, een laboratorium en een sociëteit. Een meer dan bijzonder historisch complex waar we cultuur, ontmoeting, eten, drinken, werken en slapen combineren tot een memorabele ervaring op het allerhoogste niveau. Een plek waar we samen over de toekomst nadenken en herinneringen maken. Een internationaal podium voor de creatieve industrie.

Kazerne & Loods worden gehuisvest in een historisch complex, midden in het centrum van Eindhoven. Na een grondige renovatie, verbouwing en herinrichting zijn wij de trotse ondernemers in een creatieve zessterren faciliteit en is een monument behouden voor de stad. In de 2.600 m2 expositieruimte zijn twee restaurants, zeven guesthouses, drie boardrooms en een exclusieve sociëteit waar de wereldtop van de creatieve industrie en de wereldburger elkaar kunnen ontmoeten. Omringd door alle vormen van creativiteit, constante exposities en vooral elkaar. Artistieke chique.

Creative Suites staat voor veel meer dan een luxe horecagelegenheid of een statische expositieruimte. Als Laboratorium met intersectorale projecten levert het concept een bijdrage aan de ontwikkeling van de internationale creatieve industrie in het algemeen, en die van Eindhoven region in het bijzonder. Omdat we er samen met de andere economische sectoren ideeën en business opportunities genereren. En die zichtbaar maken, ook met internationale pop-ups.

Wij zijn er trots op dat wij samen met vele fans mogen werken aan dit unieke project. Een project om de kracht en de kwaliteit van de creatieve industrie te zichtbaar te maken. Om bedrijvigheid aan te jagen. Om memorabele ervaringen te laten beleven. En daar vele mensen van te kunnen laten genieten. In een omgeving waar wij ons thuis voelen. In Eindhoven. Doet u mee?

Kijk op www.kazerne.com voor meer informatie.